Contact Centers

Goed contact maken via de telefoon, zodat de klant je de opdracht gunt. Daar gaat het om bij HMS Contact Centers. Wij verstaan dat vak als geen ander. Of we nu met een consument bellen over een abonnement, of met een zakelijke relatie om een afspraak te maken. Met goed luisteren en kennis van zaken overtuigen we om klant te worden of klant te blijven. Jouw resultaat? Meer nieuwe klanten. En meer verkopen aan bestaande klanten.

Hms customercare ons team binnen

Ons team

Enthousiasme en geloof in het product of dienst zijn belangrijk om vol overtuiging de klant voor jou te winnen. Dat doen we gepassioneerd en met kennis van zaken. Altijd gericht op resultaat. Want dat is waar het om draait. De medewerkers kicken op elke deal die op correcte wijze is afgesloten. Regelmatig zie je dan ook een collectieve high five. Hebben we weer een order binnengehaald.

Business to Consumer

Wij draaien geen standaard verkooppraatjes af. Ook al moeten we grote aantallen consumenten bellen. Elke klant is er 1. En met die ene klant moeten we de klik maken. Dat kan door veel van het product te weten. Of juist door te begrijpen waar de behoefte van de klant ligt. Daarom plaatsen wij niet iedere medewerker op ieder project. We selecteren op kennis, betrokkenheid en enthousiasme voor jouw product of dienst. Dat komt over bij de klant. En zo overtuigen we om voor jou te kiezen.

Business to Business

We zijn echt het verlengstuk en visitekaartje van jouw bedrijf. Jouw aanbod, markt en vraagstukken kennen voor ons geen geheimen. De klant ervaart een gesprekspartner op niveau. Natuurlijk zijn er wel eens vragen waar we het antwoord niet op weten. En dat gaan we dan ook niet proberen. Die spelen we door aan de specialist in jouw bedrijf. Vaak is dat de volgende stap naar de koopbeslissing. Je hebt een vast team en projectmanager die voor jou aan de slag gaan. Zo borgen we de kwaliteit.

Bg goede voorbereiding 2

Een goede voorbereiding

Het is belangrijk dat we alles van je bedrijf/organisatie weten: bedrijf, product, markt, aanbod en doelgroep. Alleen dan kunnen we met de juiste argumenten overtuigen. Daar steken we dan ook veel tijd in. Is er een actie, dan gaan wij niet direct iedereen bellen. Eerst testen we bij een deel om met de opgedane ervaring te kunnen optimaliseren. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Hms customercare factbased advies

Factbased Advies

Wij verzamelen en analyseren doorlopend data, om zo op feiten gebaseerd de juiste stappen te nemen. Begrijpt de doelgroep de boodschap wel, welke doelgroepen scoren het beste, zijn er ideale contactmomenten, wat vinden ze van jouw aanbod? We analyseren deze en nog veel meer informatie. En vatten deze samen in heldere adviezen. Alles wordt besproken en digitaal aangeleverd. Dat stelt jou in staat om factbased voortdurend verbeteringen door te voeren. Met een toenemende verkoop als resultaat.

Hms customercare samenwerken

Samenwerken zoals jij wilt

Wil je dat we permanent een deel van de capaciteit invullen? Of juist alles uitbesteden? Zeg het maar, wij regelen het. Heb je tijdelijk een piekvraag omdat er een campagne is? Geen probleem, wij zijn uiterst flexibel. Hoe je ons ook wilt inzetten, samen komen we daar wel uit. Dynamisch, flexibel, helemaal van deze tijd.

Voor deze branches werken we al aan een hogere klanttevredenheid

Hms customercare kunnen wij u helpen

Kunnen wij je helpen?

Werken voor HMS Contact Centers

Kun jij mensen op een enthousiaste wijze overtuigen om te kiezen voor een product of dienst. Kick jij er op om resultaat te halen? Dan pas jij bij HMS Contact Centers.

Kijk hier voor alle vacatures