De klantverwachting overtreffen

Klanten zoeken op elk moment van de dag contact. Via alle beschikbare kanalen. En ze verwachten dat je snel reageert. Alleen lukt dat niet altijd. En dan wordt een goede klant al snel een ontevreden klant. Wij kunnen jouw klantcontact geheel of gedeeltelijk overnemen. Via alle kanalen: telefoon, social media, chat, What’s app, mail of SMS. We reageren op een persoonlijke manier snel en goed op iedere vraag of klacht. Zo maken we er een bijzondere klantervaring van, die de verwachting overtreft.

Ons team

We zorgen voor echt contact met jouw klant. We geven om de klant, leven ons in en komen met een passend antwoord of oplossing. Het gaat om meer dan alleen service verlenen. Wij bouwen een band op. Dat doen we met een vast team, waarbij onze medewerkers minimaal een HBO werk- en denkniveau hebben. Zo ben je verzekerd van kwaliteit.

Kennis van zaken

Het is belangrijk dat wij jouw bedrijf kennen. Zodat we op de meeste vragen direct het juiste antwoord kunnen geven. Als een vraag te technisch of complex wordt, spelen we die direct door naar de juiste persoon binnen jouw bedrijf. Daar maken we goede afspraken over.

Bg inzicht

Inzicht

Je hebt altijd inzicht in onze contacten met jouw klanten. Zo kun je de kwaliteit beoordelen. Maar ook zien wat er leeft onder jouw klanten, welke onduidelijkheden er zijn en nog vele andere klantvragen. Deze informatie verzamelen we en analyseren we voor jou in overzichtelijke rapportages. Daar kun jij je voordeel mee doen in communicatie, productontwikkeling en strategievorming.

Hms customercare internationaal

Internationaal

Klanten kunnen van over de hele wereld komen. Wij zijn daarop ingespeeld. Met meertalige medewerkers en ruime bereikbaarheidsuren. Wij zorgen voor tevreden klanten. Overal en altijd.

Samenwerken zoals jij wilt

Samenwerken zoals jij wilt

Wij kunnen het gehele klantcontact overnemen, of een gedeelte. Bijvoorbeeld boven een bepaalde capaciteit of buiten kantooruren. Daarin zijn we flexibel. Onze samenwerking is volledig transparant: je betaalt voor de tijd die wij in gesprek zijn.

Voor o.a. deze bedrijven werken we al aan een hogere klanttevredenheid

Hms customercare kunnen wij u helpen

Kunnen wij je helpen?

Werken voor Customer Care

Kun jij je inleven in de vragen of klachten van klanten? En wil je hen snel helpen met een goed antwoord? Dan ben je helemaal op je plek bij HMS Customer Care.

Kijk hier voor de vacatures