Teamleider

Wie? Wendy
Wat? Teamleider B2B
Waar? HMS Den Bosch

“Mijn functie is heel afwisselend”

Mijn naam is Wendy, moeder van 3 schoolgaande kinderen met een druk sociaal leven. Samen met mijn echtgenoot ben ik zelfstandig ondernemer en runnen wij een Fitnessclub in de Bommelerwaard. Naast dat alles wilde ik graag “buiten” de deur aan de slag en zo kwam HMS onverwachts op mijn pad.

Bij mijn sollicitatie kwam ik erachter dat de afdeling B2B nog in de opbouwende fase stond. Daar ben ik in eerste instantie als agent aan de slag gegaan, met de boodschap dat mijn interesse lag bij de functie Teamleider. Ik ben vervolgens 3 maanden trainee teamleider geweest, waarin ik door Projectmanager Shanna intensief ben getraind in alle facetten die bij de B2B-afdeling van HMS komen kijken.

Wat mijn functie inhoudt? Ik ben het eerste aanspreekpunt voor de agents, schuif aan bij briefings met nieuwe klanten, ben medeverantwoordelijk voor de targets en verricht administratieve werkzaamheden zoals uitleveringen, urencontrole en mailtjes naar klanten. Daarnaast maak ik natuurlijk ook beluurtjes om feeling te houden met alle projecten.

In de loop der tijd is mijn functie steeds verder uitgebreid en heb ik meer verantwoordelijkheden gekregen. Mijn werk en het fantastische, hechte team geven mij genoeg energie en voldoening om het maximale eruit te halen.

Bekijk alle vacatures