Trainee Projectmanager

Wie? Manon
Wat? Trainee Projectmanager Customer Care
Waar? HMS Nijmegen

“De doorgroeimogelijkheden zijn er zeker”

Mijn naam is Manon, 23 jaar en ik ben ruim een jaar werkzaam bij HMS. Eerst als Customer Care medewerker en sinds juli 2016 als Trainee Projectmanager.

Na mijn afstuderen ben ik terecht gekomen bij HMS middels een vacature die ik op Facebook was tegengekomen. Na een prettig gesprek kon ik direct aan de slag! Dit is voor een net afgestudeerde die vers op de banenmarkt terecht komt natuurlijk hartstikke fijn.

Na enige tijd kwam er een vacature vrij voor de functie Trainee Projectmanager in Nijmegen. Ik hoefde hier geen seconde over na te denken en heb hier direct op gesolliciteerd.

Mijn ontwikkeling binnen HMS heeft een groot voordeel: Ik heb zelf alle werkzaamheden van de Customer Care medewerkers ook uitgevoerd. Hierdoor kan ik snel inspelen op de behoeftes binnen mijn team.

HMS is een bedrijf waar veel mogelijkheden en kansen zich voordoen, voornamelijk door de groei die we meemaken binnen de afdeling Customer Care. Geen dag is hetzelfde en die afwisseling maakt het een geweldige baan waar ontzettend veel te leren is!

Bekijk alle vacatures